KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

Kunnen we voetballen ?

Body: 

Of speelt het weerbericht ons parten...

Voetbal is in grote mate afhankelijk van het weer en de staat waarin de velden zich bevinden. En vooral in de wintermaanden kan het dus wel gebeuren dat er niet gespeeld kan worden.

Om er zeker van te zijn dat er geen foutieve informatie wordt doorgegeven plaatsen we geen eigen overzicht op onze website. Via de link hiernaast - http://www.provinciaalvoetbal.be/afgelastingen.aspx - verwijzen door naar de officiële website van de KBVB waar je steeds de actuele informatie vindt. Mocht er toch nog twijfel zijn, dan kan je best je trainer contacteren. Uiteraard zullen we altijd melding maken op onze website indien er afgelastingen zijn via de "Nieuwsitems". Details zijn altijd terug te vinden op de site van de voetbalbond (zie link hierboven en hiernaast).

Als de afgelastingen op tijd werden aangekondigd en we hebben voor KFC Tongerlo een alternatief programma kunnen uitwerken, dan hoor je dat via je trainer of je ploegafgevaardigde voor de start van het weekend.

Alternatief programma bij afgelasting ?

Indien er door KFC Tongerlo een alternatief programma wordt aangeboden, hoor je dat voor aanvang van het weekend van je trainer of ploegafgevaardigde.

Altijd handig om even contact met hen op te nemen. Contactgegevens vind je bij http://www.kfctongerlo.be/onze-club/wie-is-wie