KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

U15 > KFC Tongerlo U15 – Exc. Vorst A: 5 – 3

17/02/2018 - De bijna leider kwam op bezoek. Wegens verlof en kwetsuren, hier en daar wat aanpassingen.
Evenwichtige partij voetbal waarbij de tegenpartij eigenlijk maar weinig kansen heeft gecreëerd. Het was eerder stevige voetbal (en soms erover) van rechthoek naar rechthoek. Niet echt het toonbeeld van een match waar je wil voor betalen.
Vooral laatste quarter goeie inzet van onze mannen.
De “grootste” man van de match was ongetwijfeld de scheids: naar links wijzen als het rechts was; truitje-trekt of schouder-trek werd niet bestraft; handsspel werd meermaals toegelaten; doeltrap geven (meermaals) als het hoekschop was; een gele kaart geven aan iemand die eigenlijk onderuit werd geschopt (dus: aan de verkeerde), verdedigende fout aanzien als een aanvallende fout en bijgevolg vlak voor de grote rechthoek geen vrijschop geven voor de aanvallende ploeg maar wel voor de verdedigende ploeg, … het kon bij deze brave man allemaal en het deed hem blijkbaar niets. Dan lok je zelf uit dat een en ander dreigt uit de had te lopen. Enfin, quotering: … dit was erover en was niet echt wat je noemt “top of the bill”. Hoe moeilijk het ook is (en dat geven we toe), het was duidelijk dat de ervaring ontbrak; gelukkig is voor de brave man de weg nog lang.

Ploegopstelling: De Backer Jonas (1), Verstappen Carsten (2), Bormans Vincent (3), Laeremans Ibe (4), Vervoort Jonas (5), Heylen Siebe (6), Bols Nick (7) (C) , Wynants Kobe (8), Verlinden Cédric (9), Swinnen Maxim (10), Lan Jimmy (11), Dauwen Jenne (12), Mertens Rik (13), Janssens Cisse (14).

Het scoreverloop:
Periode 1 (Bank: Jonas, Siebe, Kobe)
1 – 0: Cédric (assist Cisse)

Periode 2 (Bank: Ibe, Maxime, Rik)
1 – 1
1 – 2

Periode 3 (Bank: Jonas, Siebe, Kobe)
2 – 2: Nick (assist Cédric)

Periode 4 (Bank: Ibe, Maxime, Rik)
3 – 2: Cisse (assist Vincent)
4 – 2: Cédric (assist Cisse)
5 – 2: Cédric (assist Cisse)
5 – 3

Proficiat aan onze mannen.

Dank aan de supporters voor hun aanwezigheid.

Ploeg: