KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

U15 > KFC Heultje A - KFC Tongerlo U15 : 1 - 6

24/03/2018 - Vandaag trokken we naar Zoerle–Parwijs om te voetballen tegen KFC Heultje A.
Josse verontschuldigd. Voor de rest vertrokken we met een voltallige ploeg. Cisse hopelijk niet te veel vermoeid door de wedstrijd met de U17 gisteren; Cédric, eveneens van de partij met de U17, was gisteren gekwetst uitgevallen. Hij had hier duidelijk nog last van.

Samengevat:
KFC Heultje A ging er wel voor.
Voor ons: dit was een van de slechtste wedstrijden die we ooit hebben gespeeld; geen voetbal, te traag; te veel individuele acties en individuele fouten. Groep, team en teamsport waren, zeker voor de pauze, niet echt terug te vinden. Combineer dat met 2 ten onrechte afgekeurde goals (van ons), ten onrechte afgevlagd buitenspel (waarbij we alleen voor de doelman kwamen), ten onrechte gefloten handsspel en een scheidsrechter die de match eigenlijk, goed bedoeld, kapot floot. Dan heb je alle ingrediënten om, als supporter, uw geld terug te vragen. De pauze werd benut om onze mannen even met de voeten op de grond te zetten. Na de koffie bracht dit ietwat soelaas.

Ploegopstelling: Pauchet Robbe (1) (C), Van Aelst Marnix (2), D’Aes Lennert (3), Verstappen Carsten (4), Caers Seppe (5), Vermeulen Sieben (7), Dauwen Jenne (8), Verlinden Cédric (9), Goulart Ventura Motta Marlon (11), Loockx Alexander (12), Mertens Rik (13), Janssens Cisse (14), Skatchkoff Alexander (15).

Het scoreverloop:
Periode 1 (Bank: Carsten, Hendrik, Rik)
1 – 0: nonchalant, dromerig en ongehoord voetbal bezorgde ons al snel een onnodige achterstand
1 – 1: Cédric (op snelheid voorbij zijn bewakers en naast de doelman binnen)

Periode 2 (Bank: Sieben, Alexander L., Alexander L.)
1 – 2: Jenne (assist Cisse; hoekschop Cisse naar Jenne en rechtstreeks binnen; mooi)
1 - 3: Cisse (assist Cédric; geharrewar (maar dan echt geharrewar) voor het Heultjedoel waarbij Cédric uiteindelijk de bal tot bij de vrijstaande Cisse krijgt)

Periode 3 (Bank: Lennert, Jenne, Marlon)
1 – 4: Cédric (assist Robbe; verre uittrap van Robbe die Cédric diep stuurt; Cédric op snelheid, maar hinkend owv zijn blessure, door terwijl de verdedigers letterlijk aan zijn trui hangen; mooi afgewerkt)
1 – 5: Cédric
De rek was eruit bij onze tegenstrever. De overwinning kon ons niet meer ontglippen.

Periode 4 (Bank: Seppe (stevige match en Shika uit de wedstrijd gehouden), Cédric, Cisse)
1 – 6: Hendrik

Dank aan KFC Heultje voor het sportieve gedrag. Aangename technische staf.
Proficiat aan onze mannen.
Dank aan de supporters voor hun aanwezigheid.
Dank aan de scheids.

Ploeg: