KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

U15 > Kempinas - KFC Tongerlo 1 - 6

12/08/2015

Spelers en trouwe supporters hierbij een kort verslag van de wedstrijd.
Niettegenstaande de zwoele temperaturen en de vakantieperiode, hebben wij, Johan en Luc, toch een kern van 14 spelers kunnen samenstellen. Spijtig genoeg al een gekwetste, namelijk Lukas Weynants. Bij deze wensen wij Lukas veel beterschap en een snelle comeback.

Na wat aanpassingen en verschuivingen op bepaalde posities, maar met een kern die heel gemotiveerd was, hebben we een moeilijk wedstrijdbegin gekend.
Komt daar dan nog bij dat we de kansen die we hebben gecreëerd, met bij momenten mooi en fraai voetbal, niet direct konden verzilveren. Toch slaagden we erin om de 0-1 te scoren.

Zeker en vast verdient op dat moment omdat iedereen er steeds is voor blijven gaan.
Net voor de rust scoren wij nog de 0-2.
Tijdens de rust zijn we even op adem kunnen komen en hebben we de spelers terug op scherp gekregen .

Bij aanvang van de tweede helft komen de Kempinas terug in de wedstrijd, na een foutje van onze doelman, en scoorden ze de 1-2.
Onze jongens verloren de moed niet en bleven voetballen met nog meer inzet. Resultaat na een mooie aanval: 1-3.
De ban was toen gebroken en iedereen begon beter in de wedstrijd te komen en het voetbal werd beter en mooier.
Door steeds het hoofd cool te houden en het gevraagde voetbal te brengen scoorden we nog 3 maal zodat de eindstand 1-6 was.

Als trainer kan ik mijn spelers allemaal een dikke pluim geven voor inzet en om het gevraagde proberen uit te voeren en dat is mooi aanvallend voetbal van vanachter uit.
Dikke proficiat.
Trainer Berghmans Luc

Ploeg: