KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

Quiz KFC Tongerlo - eindstand

24/02/2018 - Na een aantal jaren op vrijdag zijn we sinds vorig jaar uitgeweken naar zaterdagavond voor de jaarlijkse quiz. Aan de opzet is er niets veranderd. Tongerlo organiseert een quiz, geïnteresseerden schrijven zich in, 12 vragenreeksen + 3 speciale rondes en rond middernacht kennen we de winnaar en volgt een prijsuitreiking.
Klinkt simpel maar toch. De belangrijkste en dus de echte reden waarom we dit organiseren is dat alle 150 deelnemers (35 ploegen inclusief de "toogkwissers") zich kunnen amuseren en een leuke avond beleven onder vrienden. Het is de Olympische gedachte die telt.
Vermits iedereen nog wel even wil terugkijken naar het finale verdict, zetten we het voor jullie op de site. Enigszins verscholen. Er zitten 4 foto's bij dit stuk. Achter de cartoon (swipen met je smartphone of klikken op het witte ">" voor PC gebruikers) vind je 3 dia's met de eindstand.
Wij wensen iedereen te bedankten voor jullie deelname en wij zien jullie uiteraard graag volgend jaar weer.
Ook een dikke merci aan de vrijwilligers die zich achter en voor den toog hebben ingezet gisteren. Bedankt. Zonder die steun kunnen we dit soort dingen niet realiseren.