KFC Tongerlo, altijd recht op doel !

K. Noordstar VV A - KFC Tongerlo U15: 2 – 8

24/02/2018 - De voetbalkalender was gevuld met een mooie affiche: K. Noordstar VV A – KFC Tongerlo U15A. Traditioneel een leuke affiche, op papier. De uitvoering door onze mannen, in de eerste helft van de wedstrijd, was Olympisch geknoei van de bovenste plank. Ongezien en vooral ongehoord. Onze volledige technische staf (trainer, keeperstrainer en dlg) maakte van de pauze dankbaar gebruik om “enkele woordjes te placeren”. Een speler die daarna nog een schoon geweten had, dat zou een teken van een slecht geheugen geweest zijn. Laat het een combinatie wezen van zelfkennis over de al geleverde prestatie en de “speeches”, het bracht soelaas in de tweede helft. Het niveau was beduidend beter. De gretigheid was terug en combinaties rolden nu wel uit de sloffen; als je dat dan combineert met snelheid, dan komt het wel goed.
Voor de wedstrijd was het nog wel even spannend: onze doelman Robbe (meegespeeld met de U17) moest van KFC Tongerlo tijdig in Noordstar geraken. Net toen Cédric zich ging omkleden als reservedoelman, stormde Robbe binnen; op de valreep.

Iedereen terug uit verlof of ziek. We traden aan met een volledige ploeg.
Hendrik maakte wel melding van pijn: we gaan het in het oog houden.

Ploegopstelling: Pauchet Robbe (1) (C), Van Aelst Marnix (2), D’Aes Lennert (3) Verstappen Carsten (4), Caers Seppe (5), Caers Josse (6), Vermeulen Sieben (7), Dauwen Jenne (8), Verlinden Cédric (9), Janssens Hendrik (10), Goulart Ventura Motta Marlon (11), Loockx Alexander (12), Mertens Rik (13), Janssens Cisse (14), Skatchkoff Alexander (15).

Het scoreverloop:
Periode 1 (Bank: Lennert, Seppe, Josse, Alexander L.)
1 – 0: Cisse (assist Jenne hoekschop)
1 – 1

Periode 2 (Bank: Carsten, Jenne, Hendrik, Marlon)
Zonder commentaar.

Periode 3 (Bank: Hendrik gekwetst), Alexander L., Rik out, Alexander S.)
1 – 2: Cédric (assist Jenne)
1 – 3: Cédric (assist Cisse)

Periode 4 (Bank: Josse, Sieben, Hendrik gekwetst, Rik out)
1 – 4: Cédric
1 – 5: Cédric
1 – 6: Alexander S. (assist Jenne)
1 – 7: Cédric
2 – 7
2 – 8: Cédric

Proficiat aan onze mannen.

Dank aan de supporters voor hun aanwezigheid.

Dank aan de scheids voor zijn schitterende en correcte leiding (als het goed is mag het nogmaals worden gezegd). Knap gedaan. Zo hoort het

Ploeg: